Onnitellen


Arvot

 

Hyvinvointi

Onnitellen.fi välittää kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävien palveluyritysten lahjakortteja. 

Tavarattomuus

Onnitellen.fi -lahjat ovat aina palvelulahjoja, tavaralahjakortteja emme välitä.

Paikallisuus

Tavoitteenamme on muodostaa kattava lähilahjojen verkosto, jossa on mukana niin pieniä kuin suurempiakin yrityksiä kaikkialta Suomesta, jotta lahjojen antaminen lähellä lahjan saajaa on mahdollisimman helppoa, vaikka lahjan antaja itse olisi kaukanakin.

Suomessa tehty työ

Kun ostat lahjaksi Onnitellen.fi -lahjakortin, tuet samalla palvelualan työllisyyttä Suomessa.

Helppokäyttöisyys

Onnitellen.fi -verkkokauppa on suunniteltu niin, että lahjakorttien ostaminen on hauskaa ja vaivatonta. Lahjan valinta ja lähettäminen tapahtuu omalta tietokoneelta. Toki voit haluetessasi valita kortin lähetettäväksi omaan osoitteeseesikin, jos haluat antaa lahjan henkilökohtaisesti. Muussa tapauksessa me toimitamme lahjakortin perille valintasi mukaan sähköisesti tai perinteisenä lahjakorttina.

Hyvien tapojen mukainen toiminta

Markkinointimme ja toimintamme on avointa, korkea moraalista ja hyvän tavan mukaista. Tavoitteemme on että palveluntarjoajayritys tutustuu rauhassa Onnitellen.fi palveluun ja kyselee tarvittaessa lisätietoja. Emme tee sopimuksia suullisesti.
 

Henkilökohtaisuus

Kaikkiin lahjakortteihin on mahdollista lisätä henkilökohtainen viesti. Lahjakortti toimii samalla siis myös onnittelukorttina. Kortit suunnitellaan vain Onnitellen.fi -käyttöön, eikä niitä saa muualta.