Onnitellen


Palveluntarjoajalle

 

Aloita lahjakorttien myynti internetissä ilman oman verkkokaupan perustamista! Tule mukaan Onnitellen.fi -verkkokaupan toimintaan. Onnitellen.fi toimii tiiviisti yhdessä yrityksesi verkkosivuston kanssa, yrityksesi "verkkokauppalisäosana". 


Mikä on Onnitellen.fi?

Onnitellen.fi -verkkokauppa välittää hyvinvointi- ja elämyspalveluja tuottavien yritysten lahjakortteja kuluttajille ja yrityksille.

Onnitellen.fi tarjoaa yrityksellesi helpon tavan myydä lahjakortteja verkossa ilman, että sinun tarvitsee perustaa ja ylläpitää omaa verkkokauppaa. Voit ohjata asiakkaasi yrityksesi kotisivuilta suoraan Onnitellen.fi -verkkokaupan sille sivulle, jossa yrityksesi kortit ovat esillä. Onnitellen.fi -verkkokaupan kautta voit saada myös uusia asiakkaita, sillä verkkokaupan hakutoiminnon avulla uudetkin asiakkaat löytävät lahjakorttisi helposti.

Onnitellen.fi yhdistää hyvinvointi- ja elämysalan yritykset ja asiakkaat, jotka haluavat antaa lahjaksi vaikkapa opastetun eräretken, kuumakivihieronnan, kotisiivouksen, tanssikurssin, saunahoidon tai muun hyvinvointia edistävän palvelun. Onnitellen.fi on suunniteltu sekä hyvinvointi- ja elämyspalveluja tarjoavien yritysten että niiden asiakkaiden tarpeita ajatellen. Tavaralahjakortteja Onnitellen.fi ei välitä.  

Tutustu myös arvoihimme ja tarinaamme Tietoa meistä -osiossa!


Milaiselle yritykselle Onnitellen.fi sopii?

Onnitellen.fi –palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat aloittaa lahjakorttien myynnin, laajentaa lahjakorttien myyntiä internetiin tai saada lisää lahjakorttiasiakkaita. Onnitellen.fi –verkkokaupan kautta lahjakorttien myynti sujuu vaivattomasti ja näkyvyys on maanlaajuista.

Koska palvelussa ei ole liittymismaksun lisäksi vuosimaksuja tai muita myynnistä riippumattomia pakollisia maksuja, sopii palvelu mainiosti myös pienille yrityksille pienilläkin paikkakunnilla.

Asiakkaan kannalta Onnitellen.fi on kätevä apu esimerkiksi tilanteessa, jossa onniteltavan läheiset tai ystävät asuvat kauempana kotimaassa tai jopa ulkomailla. He voivat nyt ostaa lahjakortin päivänsankarin omalla asuinpaikkakunnalla toimivaan hyvinvointialan yritykseen Onnitellen.fi –verkkokaupasta. Onnitellen.fi -palvelu on samalla sekä paikallinen että globaali. 


Onnitellen.fi on yrityksellesi hyödyllinen

Voit aloittaa lahjakorttien myynnin verkossa helposti ilman oman verkkokaupan perustamista ja ylläpitotehtäviä.

Voit siirtää yrityksesi koko lahjakorttien myynnin meidän tehtäväksemme ja keskittyä itse olennaiseen. Säästät aikaa, kun sinun ei enää tarvitse myydä jokaista lahjakorttia erikseen tai seurata pankkitililtäsi, ovatko maksut lahjakortista saapuneet, jotta voit lähettää tilatut kortit yksitellen asiakkaillesi. Voit ohjata lahjakorttiasiakkaasi asiakaspalvelustasi tai kotisivuiltasi www.onnitellen.fi –sivulle, josta asiakkaasi löytävät lahjakorttituotteesi esittelyineen ja hintoineen. 

Onnitellen.fi välittää hyvinvointipalveluja tarjoavien yritysten lahjakortit kaikkialle Suomeen. Saat näkyvyyttä ympäri maan.

Olipa yrityksesi pieni taikka suuri, voit tulla mukaan pelkällä liittymismaksulla. Muut kustannukset syntyvät vain toteutuneen myynnin mukaan, kuukausi- tai vuosimaksuja ei ole. 

Lahjakorttien varmistus sähköisesti on helppoa. 

Onnitellen.fi -verkkokauppa on myös asiakkaalle helppokäyttöinen.

Tarjoamme asiakkaalle kauniit, yksilölliset kortit joihin on mahdollista liittää henkilökohtainen viesti lahjan saajalle. Onnitellen.fi toimittaa lahjakortit suoraan lahjan saajalle. 


Liittyminen on helppoa! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!