Onnitellen


Augur Kalastuspalvelu Oy

Augur Kalastuspalvelu Oy

Opastettuja kalaretkiä Suomenlahdella ja Kymijoella Olemme järjestäneet merellisiä ohjelmapalveluita saaristossa yli 10 vuoden ajan. Päätoimialueemme on Itäinen Suomenlahti: Pernaja (Rönnäs), Porvoo ja Helsinki. Kotkassa Kymijoella järjestämme lohen kalastusta ja koskenlaskua. Kaikkien retkien yhteydessä on mahdollisuus hyvään ruokailuun, saunomiseen, mökkimajoitukseen ja tarvittaessa kokouksen pitämiseen. Lisätietoa löydät seuraavista nettiosoitteista: www.kalaopas.info www.eramys.fi Lisätietoja ja kuvia myös facebookissa: Augur Kalastuspalvelu/ kalastusopas Erik Herlevi
 1. VENEKALASTUSRETKI (huhtikuu-joulukuu)

  VENEKALASTUSRETKI (huhtikuu-joulukuu)

  400,00 €
  2 - 3 henkilölle, esim. Pernajan lahdella tai Helsingissä. Kalastamme satojen saarten sokkeloissa ja evästauon ajaksi rantaudumme saareen. Aikaisempaa kalastuskokemusta tai omia varusteita ei tarvita. Retken pituus on 4 - 6 tuntia.
 2. PILKKIRETKI merellä

  PILKKIRETKI merellä

  300,00 €
  2-3 henkilölle. Teemme pilkkiretkiä yleensä tammikuusta huhtikuun alkuun, kun jäät kantavat. Talviretken kesto on 3 - 4 tuntia.
 3. KOSKENLASKUA KYMIJOELLA (huhtikuu-joulukuu)

  KOSKENLASKUA KYMIJOELLA (huhtikuu-joulukuu)

  490,00 €
  4 - 8 hengen ryhmälle. Kymijoen kosket ovat helppoja laskea koskioppaan ohjatessa venettä.
 4. LOHENKALASTUSTA KYMIJOELLA

  LOHENKALASTUSTA KYMIJOELLA

  400,00 €
  2 - 3 henkilölle. Kalastamme Kymijoen parhaimpia kalastuskohteita. Retkiin sisältyy kaikki tarvittava välineistö ja tarvittaessa lämpimät varusteet.

4 tuotetta

/ sivu

Laskeva