Onnitellen


Kauneushoitola Angelo

Hemmotteluhetkiä Kauneushoitola Angelossa. Moni kaipaa välillä pientä hemmotteluhetkeä kiireiden vastapainoksi. Angelon laadukkaat ja monipuoliset hoidot auttavat sinua pääsemään hetkeksi irti arjesta. Kauneushoitola Angelon Sky-CIDESCO kosmetologi palvelee Espoon Matinkylässä Parturi-Kampaamo Eliten yhteydessä. Hoitotuotteina käytetään amerikkalaista Dermalogica–ihonhoitosarjaa. Jane Wurwan kehitti Dermalogican vuonna 1986. Visio oli selvä - tuotelinja, joka ei sisällä yleisimmin allergioita aiheuttavia eikä epäpuhtauksia aiheuttavia raaka-aineita (lanoliinia, denaturoitua alkoholia, mineraaliöljyä, keinotekoisia väriaineita eikä keinotekoisia tuoksuja). Dermalogica edistää ihon terveyttä ja se on saatavana ainoastaan Dermalogica-koulutuksen käynneiltä ihoterapeuteilta.
 1. Sabai Spa-yrttihieronta

  Sabai Spa-yrttihieronta

  80,00 €
  Sabai kokovartalohoito. Sabai-hoito kokonaisuuteen kuuluu, hieronta, lämpöhoidot, aromaterapia, meridiaanihoidot, venyttelyt. Hoidon kesto 90 min.
 2. Bambuhieronta

  Bambuhieronta

  70,00 €
  Bambuhieronnan avulla saadaan suuri, jännityksen ja lihaskireyden poistava kosketuspinta kehosta mm. niskan, hartioiden ja jalkojen alueella. Hoidon kesto 90 min.
 3. Yogahieronta

  Yogahieronta

  80,00 €
  Yogahieronta on sekoitus itämaisista ja länsimaisista tekniikoista. Hieronta on erittäin tehokas ja terapeuttinen sekä kokonaisvaltaisen rentouttava. Hoidon kesto 90 min.
 4. Kasvohoito Dermalogica + 1 terapiahoito

  Kasvohoito Dermalogica + 1 terapiahoito

  60,00 €
  Yksilöllinen Dermalogica-kasvohoito ja lisäksi yksi seuraavista hoidoista: mekaaninen ihonpuhdistus, ultraääni-ihonpuhdistus, kasvojen akupaineluhieronta, lymfakasvohieronta, hartiahieronta, käsi- tai jalkapohjahieronta. Hoidon kesto 45 min.
 5. Kasvohoito Dermalogica + 2 terapiahoitoa

  Kasvohoito Dermalogica + 2 terapiahoitoa

  70,00 €
  Yksilöllinen Dermalogica-kasvohoito ja lisäksi kaksi seuraavista hoidoista: mekaaninen ihonpuhdistus, ultraääni-ihonpuhdistus, kasvojen akupaineluhieronta, lymfakasvohieronta, hartiahieronta, käsi- tai jalkapohjahieronta. Hoidon kesto 60 min.
 6. Kasvohoito Dermalogica + 3 terapiahoitoa

  Kasvohoito Dermalogica + 3 terapiahoitoa

  80,00 €
  Yksilöllinen Dermalogica-kasvohoito ja lisäksi kolme seuraavista hoidoista: mekaaninen ihonpuhdistus, ultraääni-ihonpuhdistus, kasvojen akupaineluhieronta, lymfakasvohieronta, hartiahieronta, käsi- tai jalkapohjahieronta. Hoidon kesto 75 min.
 7. Jalkahoito Luxus

  Jalkahoito Luxus

  73,00 €
  Jalkahoito Luxus sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsinauhojen siistimisen, kynsien lyhennyksen, jalkanaamion, hieronnan ja kynsien lakkauksen. Hoidonkesto 2 h.
 8. Avoin lahjakortti

  Avoin lahjakortti

  55,00 €
  Lahjakortilla voidaan maksaa vapaasti valittava hoito Kauneushoitola Angelossa.

8 tuotetta

/ sivu

Laskeva