Onnitellen


Itä-Suomi

 1. AL-Fitness logo

  Avoin lahjakortti

  50,00 €
  Lahjakortilla voi maksaa AL-Fitnessin personal training –palveluja.
 2. AL-Fitness logo

  Ryhtiä kroppaan (Kangasniemellä)

  255,00 €
  Lahjakortin personal training –pakettiin sisältyy alkukartoitus, InBody230-kehonkoostumusmittaus Kangasniemellä, mittanauhamittaukset, henkilökohtainen liikunta- ja ravinto-ohjelma sekä ohjelman läpikäynti 1h ja pt-ohjaus kuntosalilla 1h.
 3. AL-Fitness logo

  ruokatottumukset remonttiin (Kangasniemellä)

  189,00 €
  Lahjakortin personal training –pakettiin sisältyy alkukartoitus yhdessä koulutetun ravinto-ohjaajan kanssa, InBody230-kehonkoostumusmittaus sekä mittanauhamitat, ruokapäiväkirjapohjainen ruokavalioanalyysi, esimerkinomainen ateriapäivä sekä reseptejä ja lisäksi 6vko:n yhteydenpito valmentajan kanssa painopäivityksineen ja Facebook-asiakasryhmä.
 4. AL-Fitness logo

  Ruokatottumukset remonttiin (Missä vain)

  165,00 €
  Lahjakortin personal training –pakettiin sisältyy alkukartoitus yhdessä koulutetun ravinto-ohjaajan kanssa, ruokapäiväkirjapohjainen ruokavalioanalyysi, esimerkinomainen ateriapäivä sekä reseptejä ja lisäksi 6vko:n yhteydenpito valmentajan kanssa painopäivityksineen ja Facebook-asiakasryhmä. Koko valmennus onnistuu tarvittaessa etänä.
 5. AL-Fitness logo

  Ryhtiä kroppaan (Missä vain)

  160,00 €
  Lahjakortin personal training –pakettiin sisältyy alkukartoitus joko etänä tai ajanvarauksella, henkilökohtainen liikunta- ja ravinto-ohjelma ruokapäiväkirjojen pohjalta sekä videoidut lihaskuntoliikkeiden ohjaukset.
 6. AL-Fitness logo

  Kymppikortti ryhmäliikuntaan. (Kangasniemellä)

  109,00 €
  Lahjakorttia vastaan saat AL-Fitnessin Kymppikortin, joka sisältää 10 osallistumiskertaa AL-Fitnessin ryhmäliikuntatunneille, joiden kesto on 1h. Kulloinkin voimassa oleva ryhmäliikuntakalenteri löytyy AL-Fitnessin Facebook – ja nettisivuilta.
 7. AL-Fitness logo

  Kuntosaliohjelma (Kangasniemellä)

  90,00 €
  Lahjakortti sisältää alkukartoituksen pohjalta tehdyn kuntosaliohjelman tai vaihtoehtoisesti lihaskunto-ohjelman kotiin sekä ohjelman läpikäymisen 1h personal trainerin kanssa.
 8. AL-Fitness logo

  InBody-Kehonkoostumusmittaus

  35,00 €
  Lahjakortilla saat henkilökohtaisen InBody230-kehonkoostumusmittauksen Kangasniemellä. Lahjakortti sisältää mittauksen, tulosten analysoinnin ja koulutetun personal trainerin neuvot, kuinka tuloksia on mahdollista parantaa.
 9. Tutustu ratsastukseen!

  Tutustu ratsastukseen!

  27,00 €
  Ohjattu ratsastustunti, yksityisopetusta. Alkaen alkeista, talutettuna. Vain Sinä, ohjaaja ja hevonen
 10. Hevosella ajamisen perusteet

  Hevosella ajamisen perusteet

  150,00 €
  Opetellaan hevosen ajotyöskentelyä alkaen valjastuksesta ja ohjasajosta ja edetään aina vaativampiin tehtäviin. Ajoa 5 x 1 ½ h.

Tuotteet 1-10 / 19

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Laskeva