Onnitellen


Haukkamäen Hevostila

Haukkamäen Hevostila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Etelä-Savossa Mikkelin Anttolassa. Tarjoamme käyttöönne hyvin koulutetut, erittäin osaavat ja luotettavat hevoset ja ponit, ratsastuksen opetusta yksityisesti ja pienryhmissä sekä leiri- ja kurssitoimintaa. Lapset ja erityisryhmät sekä heidän hyvinvointinsa ovat sydäntämme lähellä. Erityisryhmille löytyvät räätälöidyt palvelut pitkällä kokemuksella etenkin lasten ja nuorten sekä aikuispsykiatrian erityisaloilta sekä neurologisten erityishaasteiden kanssa painiville. Tilan emäntä ja isäntä ovat myös psykiatrisen sairaanhoidon ammattilaisia. Opettelemme vuorovaikutusta ison eläimen kanssa maasta käsin sekä ratsain, kentällä sekä luonnon keskellä. Tilallamme vierailee kesä/tukilapsia, joiden kasvua ja iänmukaista kehitystä tuemme maaseudun rauhassa. Hevostila on verkostoitunut lähialueen yritysten kanssa edistääkseen alueellista hyvinvointia ja Anttolan elinvoimaisuutta nyt ja tulevaisuudessa. Anttolasta löytyvät eväät hyvään elämään!
 1. Tutustu ratsastukseen!

  Tutustu ratsastukseen!

  27,00 €
  Ohjattu ratsastustunti, yksityisopetusta. Alkaen alkeista, talutettuna. Vain Sinä, ohjaaja ja hevonen
 2. Istunta ojennukseen!

  Istunta ojennukseen!

  27,00 €
  Ratsastuksen yksityistunti liinassa. Keskitymme toiveesi mukaisesti kevyeen ja perusistuntaan.
 3. Ratsain takaisin luontoon!

  Ratsain takaisin luontoon!

  30,00 €
  Tutustutaan luontoon ratsain tai ajaen oman toiveesi mukaisesti. Kesto 1 ½ h.
 4. Ratsastuksen alkeiskurssi

  Ratsastuksen alkeiskurssi

  165,00 €
  Ohjattua ratsastusta 10 x 45 min. Ratsastuksen lisäksi ohjausta hevosen varusteisiin, satulointiin, suitsintaan, puhdistukseen ja taluttamiseen. Varaa aikaa 1 ½ h perillä olemiseen.
 5. Hevosella ajamisen perusteet

  Hevosella ajamisen perusteet

  150,00 €
  Opetellaan hevosen ajotyöskentelyä alkaen valjastuksesta ja ohjasajosta ja edetään aina vaativampiin tehtäviin. Ajoa 5 x 1 ½ h.
 6. 10 kerran ratsastuskortti

  10 kerran ratsastuskortti

  165,00 €
  Ratsastusta 10 x 60 min pienryhmässä (enintään 4 henkilöä).

6 tuotetta

/ sivu

Laskeva