Onnitellen


Guiding Light Coaching

Guiding Light Coaching on Tampereen seudulla toimiva valmennusalan yritys, joka tarjoaa henkilökohtaista valmennusapua suuntaansa, omia unelmiaan sekä elämän syvempää tarkoitusta ja merkityksellisyyttä etsiville. Yksilövalmennus tapahtuu puhelimitse tai kasvokkain, nettipohjaisen Skype-ohjelman välityksellä yleensä kerran viikossa tai kahden viikon välein - kuitenkin asiakkaan tarpeet ja hänen aikataulunsa huomioon ottaen. Valmennusprosessin aikana valmentaja antaa asiakkaalle täyden tukensa ja kysymyksiä esittämällä auttaa tätä itse löytämään oman suuntaansa ja selkeyttämään omat päämääränsä. Elämäntaidon valmennus perustuu hyvin käytännönläheisiin, tulevaisuusorientoituneisiin menetelmiin, jotka keskittyvät kuromaan kiinni sen kuilun, joka meillä monella on nykyhetken ja toivomamme tulevaisuuden välillä. Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat elämäänsä positiivista muutosta: se auttaa ihmisiä priorisoimaan, selventämään tavoitteitaan ja niiden saavuttamiseksi tarvittavia askeleita. Valmennus auttaa myös ihmisiä löytämään elämänsä puuttuvat osaset sekä ottamaan vastuun omasta toiminnastaan täyden potentiaalinsa saavuttaakseen. Guiding Lightin valmentajana toimii Anna-Leena Macey (FM, Life Coach Dip LC, Aarrekartta™-kouluttaja), joka on kansainvälisen valmentajaliiton, ICF:n jäsen.
 1. Guiding Light Coaching

  Elämäntaidon valmennus

  180,00 €
  Yksilövalmennusta uuden suunnan ja elämän merkityksellisyyden etsijöille, omien ajatusten ja päämäärien kirkastamiseksi ja itsetuntemuksen kasvattamiseksi. Sisältää kolme 60 minuutin puhelin- tai skype -valmennuskertaa.
 2. Guiding Light Couching

  Unelmista totta! – yksilövalmennuskurssi

  300,00 €
  Yksilövalmennuskurssi omien unelmien etsijöille ja tavoittelijolle. Sisältää viisi 60 minuutin puhelin- tai skype -valmennuskertaa.

2 tuotetta

/ sivu

Laskeva