Onnitellen


Tarina

 

Onnitellen.fi etsi toiminnalleen jatkajaa. Ihastuin liikeideaan, jossa ei myydä tavaraa, vaan suomalaisten yrittäjien tarjoamia hyvinvointi ja elämyspalveluita lahjakorttien muodossa! Tuntui täydelliseltä ajatukselta, että toiminnan kasvaessa se edistäisi suomalaista pienyrittäjyyttä, ekologisuutta, kuluttaja-asiakkaiden elämänlaatua hyvinvointipalveluiden kautta sekä tarjoaisi uusia lahjaideoita ihmisille joilla on jo kaikkea. Lisäksi loistavia ominaisuuksia olivat myös palvelun helppous, personoitavat lahjakortit, lahjamuistutin ja mahdollisuus tarjota Onnitellen.fi palvelua yrityksien kotisivuille vaivattomana ja edullisena "verkkokauppalisäosana". 

 

Ohessa vielä Onnitellen.fi -yrityksen perustajan tarina alkuvaiheista:

 

"Idea lahjakorttipalvelusta syntyi, kun hyvän ystäväni syntymäpäivä lähestyi. Ystäväni asui kaukana. En halunnut ostaa tavaraa, en halunnut postittaa isoja paketteja. Ajattelin, että intialainen päähieronta olisi kiva, lahjakortti siis! Lahjakortti, jonka hän voisi käyttää kätevästi kotikaupungissaan. Selasin nettiä vimmatusti. Tavaraa netistä kyllä sai mutta kattavaa ja helppokäyttöistä sivustoa, jolle hyvinvointialan yrityksiä olisi tässä tarkoituksessa koottu, ei ollut olemassa, vaikka aineettomien lahjojen suosio kasvaa jatkuvasti. Siispä toimeksi!

Ystävä sai päähieronnan, joten sillä kertaa kaikki hyvin. Ajatus jäi kuitenkin itämään ja nyt uusi palvelu on valmis. Tästä lähtien lahjojen antaminen on helppoa minulle ja kaikille teille muille, jotka arvostatte hyvinvointia, paikallista palveluyrittäjyyttä, aineettomuutta, helppokäyttöisyyttä ja kauniita kortteja henkilökohtaisine viesteineen. Näiden lahjojen työ on aina tehty lähellä lahjan saajaa. Nämä ovat todellakin lähilahjoja! Tervetuloa mukaan!"