Onnitellen


Toimitusehdot

Yleistä

Toimitusehdot ovat voimassa 01.05.2015 alkaen.

Lahjakorttipalvelu Onnitellen.fi (jatkossa Onnitellen.fi), Y-tunnus 2686305-8, välittää palveluntarjoajien lahjakortteja verkkokaupassaan. Onnitellen.fi pidättää oikeuden toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Lahjakortit tilataan internetin välityksellä osoitteesta Onnitellen.fi ostoskorin kautta. Asiakas maksaa lahjakortit tilauksen yhteydessä Paytrail Oyj:n verkkopankkitoiminolla. (Ent. Suomen verkkomaksut Oy) Tilaukset toimitetaan, kun maksu näkyy Onnitellen.fi:n pankkitilillä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Asiakas vastaa siitä, että toimitusosoitteet ovat voimassa ja että ne on oikein kirjoitettu.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, ostosten hinta ja toimitusmaksu.Jos asiakas on rekisteröitynyt Onnitellen.fi -sivulla, voi hän asiakastilinsä kautta tarkistaa tilauksensa sisällön.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 740100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Tomitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä sekä sähköpostitse että postitse. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Onnitellen.fi -etusivun "Ajankohtaista"-osassa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät valitsemasi toimitustavan mukaan. Sähköpostitse toimitettaven lahjakorttien toimituskulut ovat 4 € / lahjakortti ja postitse toimitettavien lahjakorttien toimituskulut ovat 8 € / lahjakortti.  Postitse toimitettavien tilausten toimituskuluihin sisältyy kartonkikortti ja postikulut. Tilausta tehdesäsi voit tarkistaa toimituskulut valittuasi lahjakortin toimitustavan. Toimitamme tilaukset sähköpostitse tai postitse asiakkaan valinnan mukaan joko asiakkaalle itselleen tai hänen ilmoittamaansa osoitteeseen lahjan saajalle. Asiakas vastaa siitä, että toimitusosoite (joko sähköpostiosoite tai postiosoite) on ilmoitettu tilauksen yhteydessä oikein.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Onnitellen.fi tarkistaa palautetun lahjakortin ja palauttaa rahat vain, jos lahjakortti on käyttämätön. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • kopio Onnitellen.fi:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Lahjakorttipalvelu Onnitellen.fi
Laukkipäänpolku 3
00780 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty ja käyttämätön lahjakortti mitätöity, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet

Mikäli lahjakortti on kadonnut toimituksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä lahjakortti, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@onnitellen.fi tai postitse:

Lahjakorttipalvelu Onnitellen.fi 

Laukkipäänpolku 3
00780 Helsinki

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos kirje on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Onnitellen.fi ei vastaa siitä, jos yhteistyöyritys on lopettanut toimintansa, eikä ole ilmoittanut siitä Onnitellen.fi:lle. Tällaisessa tilanteessa käyttämättömän lahjakortin voi palauttaa ja siitä maksetaan rahat takaisin, mutta muuta korvausta vahingosta ei suoriteta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Onnitellen.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Onnitellen.fi ei luovuta asiakastietojaan kolmansien osapuolien käyttöön.